fenséges tisztaság, egészséges közérzet
Kapcsolat

Telefon: +36 20 7723090
Email:
info@princess-clean.hu

Irodatakarítás

Irodatakarítási szolgáltatások

Irodák és irodaházak rendszeres takarítását vállaljuk, de szívesen állunk rendelkezésére alkalmanként is (nagytakarítás, ablaktisztítás, irodai padlószőnyeg és kárpit tisztítás, padlózat tisztítás és ápolás, szalagfüggöny tisztítás).

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS ÉS SZEMÉLYES TALÁLKOZÁS UTÁN, RÉSZLETES ÁRAJÁNLATUNKBAN FOGALMAZZUK MEG TAKARÍTÁSI ÉS KIEGÉSZÍTŐ ÜZEMELTETÉSI SZOLGÁLTATÁSAINK LEÍRÁSÁT.

Professzionális gépekkel, anyagokkal és humán erőforrással, rugalmas és szakszerű munkavégzéssel szolgáljuk igényes megrendelőinket.

Munkánkra garanciát vállalunk, biztosítási felelősségvállalással és titoktartási nyilatkozattal szerződünk. Kisebb alapterületű irodák és nagyobb volumenű irodaházak számára is megoldást kínálunk a szolgáltatásaink terén.

Mivel mindegyik takarítandó felület más és más, nem egyformák a takarítási igények, technikák, ezért mi nem szívesen dolgozunk négyzetméter, fix, vagy óradíjon alapuló árakon.

A takarítás vállalási díjak rendkívül széles skálán mozognak.  Amikor árajánlatot kap egy megrendelő takarítócégektől nem ritkán kétszeres árkülönbségek is lehetnek.

A takarítás humán erőforráson alapuló szolgáltatás, így a vállalási díj nagy részét a munkabér és járulékai alkotják. Ha egy adott feladatot el akar végezni egy takarító cég, akkor az ahhoz  szükséges létszámot és a szolgáltatás technikai paraméterei meg lehet határolni, és annak költségét (munkabér és járulékai) ki lehet számolni.

Nem az a célunk, hogy a takarításról nagyüzemben írjuk az árajánlatokat, – hátha megnyerjük a munkát – és az egy lesz a sok közül, hanem a leendő ügyfeleink igényeinek megfelelően alakítjuk értékarányos áron a Princess-Clean társaság által nyújtott takarítási és kiegészítő üzemeltetési szolgáltatás díját.

A Princess-Clean társaság leendő megbízóink számára az alaptevékenységén túl vállal egyéb kiegészítő üzemeltetési szolgáltatásokat:

  • Recepció és portaszolgálat
  • Telefonközpont kezelése
  • Személy és vagyonvédelmi (VIP rendszer) rendszer tervezése és üzemeltetése,
  • Biztonságtechnikai rendszerek karbantartása és üzemeltetése
  • Belső posta kezelése
  • Nyomtatás, másolás
  • Tárgyalószobai szerviz, rendezvényszervezés
  • Gépkocsi flottakezelést
  • Kertészet, parkgondozás
  • Egyéb szolgáltatások

Igényelje meg MOST a szolgáltatásokat!

Hírlevél feliratkozás
Kövessen minket a Facebookon!
Bejegyzés kategóriák
Archívum